Kuvend-eDSH
Aktiv pėr herė tė fundit: Aktiv pėr herė tė fundit : Kurrė
Nuk keni hyrė [Hyrje - Regjistrohu]


Version i printueshėm | Dėrgo pėr njė shok
Nėnshkruaj | Shtoni tek preferencat
<<  1    2  >>
Autori: Subjekti: LETĖR E HAPUR ! (ne mbrojtje te Mero Bazes)
Tali

Postuar mė 31-5-2003 nė 19:48 Edit Post Reply With Quote
LETĖR E HAPUR ! (ne mbrojtje te Mero Bazes)

Bashkëkombas të dashur kudo që jeni!

Për t'u mobilizuar në mbrojtje të fjalës së lirë lus të gjithë që janë të regjistruar në këtë faqe elektronike që të mobilizohemi në mbrojtje të Mero Baze-s i cili është duke u kërcënuar nga njerëzit e qeverisë së Nanos, por kjo nuk është e gjithë, edhe familjen Meros po ia kërcënojnë, prandaj të bëjmë tekstin dhe të dalim në mbrojtje të Meros duke e dërguar të njejtin në CNN (NIk Palkola të përkthen në amerikan letrën) por edhe në mediat tjera. Si dhe në të gjitha qendrat e mundshme ndërkombëtare.

Nuk kemi kohë për të humbur, të bëjmë tekstin.

Duaje Shqipërinë ashtu siç më do nënën!(Nëna ime)

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
Anton Ashta

Postuar mė 31-5-2003 nė 20:34 Edit Post Reply With Quote
Dakort jam!

Pune!

Por sot, Shqypni, pa m´thuej si je?

View User's Profile E-Mail User View All Posts By User U2U Member
Besim Krasniqi

Postuar mė 1-6-2003 nė 07:57 Edit Post Reply With Quote
Njė pjesė e Tekstit tė propozuar nga unė..

NJOFTIM PËR MEDIAT BOTËRORE

Me rastin e kërcënimeve të shtuara nga ana e njerëzve besnik të qeverisë socialiste të Nanos ndaj kryeredaktorit të gazetës shqiptare me orientim të djathtë politikme titull "TEMA" z.Mero Baze si dhe ndaj familjes së tij, ne shqiptarët e të gjitha trojeve etnike, të bashkuar rreth asociacionit të eDSH-së (E DJATHTA SHQIPTARE) dëshirojmë të sensibilizojmë mbarë opinionin e brendshëm dhe të jashtëm demokratik mbi rrezikun që i kanoset përfaqsuesve të fjalës dhe të mendimit të lirë në Shqipërinë postkomuniste.

Publicisti dhe Kryeredaktori Mero Baze këto ditë përsëri ka marrë kërcënime me likuidim fizik në formë të shkruar si dhe me thirrje telefonike, me ç'rast është kërkuar nga z.Baze ta ndërprejë aktivitetin e tij gazetaresk dhe të pushojë së botuari gazetën "Tema", pasiqë z.Baze në "Tema" i bënë publike të gjitha veprimet politike të Fatos Nanos dhe partisë së tij, veprime këto që shkojnë në dëm të stabilizimit politiko-ekonomik të Shqipërisë dhe në dëm të demokratizimit real të vendit.

Apelojmë tek mediat botërore që të na bashkangjiten në sensibilizimin edhe më të madh të rastit të përfaqsuesit të fjalës së lirë në Shqipëri z.Mero Baze, jeta e të cilit tani e tutje është edhe më e rrezikuar....

Me nderime,
eDSH

P.S. Kjo është një nga pjesët e propozuara, e cila mund t'i bashkangjitet letrës finalizuese.
Përshëndetje, Besimi


View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Anton Ashta

Postuar mė 1-6-2003 nė 08:17 Edit Post Reply With Quote
Te lumte pena Besim!

Une mendoj tia drejtojme dhe presidentit dhe prokurorit te pergjithshem te RSH.

Por sot, Shqypni, pa m´thuej si je?

View User's Profile E-Mail User View All Posts By User U2U Member
Anton Ashta

Postuar mė 1-6-2003 nė 08:43 Edit Post Reply With Quote
Varianti qe mendoj une

Shpëtoni fjalën e lirë

Letër e hapur drejtuar

Presidentit të Republikës se Shqipërisë z. Alfred Moisiu,

Prokurorit te përgjithshëm të Republikës se Shqipërisë z. Theollori Sollaku

Të gjitha mediave shqiptare dhe botërore.Me rastin e kërcënimeve të shtuara nga ana e njerëzve besnik të qeverisë socialiste të Nanos ndaj kryeredaktorit të gazetës shqiptare me orientim të djathtë politik me titull "TEMA" z.Mero Baze si dhe ndaj familjes së tij, ne shqiptarët e të gjitha trojeve etnike, të bashkuar rreth grupimit të eDSH-së (E DJATHTA SHQIPTARE) dëshirojmë të sensibilizojmë mbarë opinionin e brendshëm dhe të jashtëm demokratik mbi rrezikun që i kanoset përfaqsuesve të fjalës dhe të mendimit të lirë në Shqipërinë postkomuniste.

Publicisti dhe Kryeredaktori Mero Baze këto ditë përsëri ka marrë kërcënime me likuidim fizik në formë të shkruar si dhe me thirrje telefonike, me ç'rast është kërkuar nga z.Baze ta ndërprejë aktivitetin e tij gazetaresk dhe të pushojë së botuari gazetën "Tema", pasiqë z.Baze në "Tema" i bënë publike të gjitha veprimet politike të Fatos Nanos dhe partisë së tij, veprime këto që shkojnë në dëm të stabilizimit politiko-ekonomik të Shqipërisë dhe në dëm të demokratizimit real të vendit.

Apelojmë tek Presidenti i Repulikës së Shqiperise që të bëhet garant i respektimit të Kushtetutës:

„LIRITË DHE TË DREJTAT VETJAKE
Neni 21
Jeta e personit mbrohet me ligj.
Neni 22
1. Liria e shprehjes është e garantuar.
2. Liria e shtypit, e radios dhe e televizionit është e garantuar.
3. Censura paraprake e mjeteve të komunikimit ndalohet.
4. Ligji mund të kërkojë dhënien e autorizimit për funksionimin e stacioneve të radios ose të televizionit. “

Apelojmë tek Prokurori i Përgjithshëm që të ndërrmarrë gjithcka që ja mundëson ligji për te shpëtuar jetën e një gazetari.
Tashmë dihet se kërcenimet vijnë nga telefoni i nje deputeti:
“Pas hetimeve private të gazetës "TemA" mbi numrin e telefonit, na rezulton se celulari i përket një deputeti socialist”


Apelojmë tek mediat botërore që të na bashkangjiten në sensibilizimin edhe më të madh të rastit të përfaqsuesit të fjalës së lirë në Shqipëri z.Mero Baze, jeta e të cilit tani e tutje është edhe më e rrezikuar....

Me nderime,
eDSH


Ju lutem shprehni mendimet tuaja!

Por sot, Shqypni, pa m´thuej si je?

View User's Profile E-Mail User View All Posts By User U2U Member
Tali

Postuar mė 1-6-2003 nė 15:22 Edit Post Reply With Quote
Mund tė ndalemi nė kėtė tekst !

Shpëtoni fjalën e lirë

Letër e hapur drejtuar:

Presidentit të Republikës se Shqipërisë z. Alfred Moisiu,

Prokurorit te përgjithshëm të Republikës se Shqipërisë z. Theollori Sollaku

Të gjitha mediave shqiptare dhe botërore.

Me rastin e kërcënimeve të shtuara nga ana e njerëzve besnik të qeverisë socialiste të Nanos ndaj kryeredaktorit të gazetës shqiptare me orientim të djathtë politikme titull "TEMA" z.Mero Baze si dhe ndaj familjes së tij, ne shqiptarët e të gjitha trojeve etnike, të bashkuar rreth asociacionit të eDSH-së (E DJATHTA SHQIPTARE) dëshirojmë të sensibilizojmë mbarë opinionin e brendshëm dhe të jashtëm demokratik mbi rrezikun që i kanoset përfaqsuesve të fjalës dhe të mendimit të lirë në Shqipërinë postkomuniste.

Publicisti dhe Kryeredaktori Mero Baze këto ditë përsëri ka marrë kërcënime me likuidim fizik në formë të shkruar si dhe me thirrje telefonike, me ç'rast është kërkuar nga z.Baze ta ndërprejë aktivitetin e tij gazetaresk dhe të pushojë së botuari gazetën "Tema", pasiqë z.Baze në "Tema" i bënë publike të gjitha veprimet politike të Fatos Nanos dhe partisë së tij, veprime këto që shkojnë në dëm të stabilizimit politiko-ekonomik të Shqipërisë dhe në dëm të demokratizimit real të vendit.

Apelojmë tek mediat botërore që të na bashkangjiten në sensibilizimin edhe më të madh të rastit të përfaqsuesit të fjalës së lirë në Shqipëri z.Mero Baze, jeta e të cilit tani e tutje është edhe më e rrezikuar....

Me nderime,
eDSH

________________________________________

Koment

Titujt janë të Antonit kurse teksti është i Besimit. Mendoj se me kaq mjafton që të sezibilizojmë opinionin botëror. Adresat elektronike i kemi si ato të CNN, BBC, ARD,ZDF,RTL Al Jazira etj. Lus Nik Palkolën ose ndonjë tjetër që zotëron anglishten mirë të na përkthen këtë tekst në gjuhën amerikane dhe të dërgojmë menjëherë në adresat e lartëpërmendura.

Mendoj se jemi dakortd të gjithë.

Po sa dërgova tekstin te :

shefqet.dibrani@bluewin.ch, (intelektual,publicist,poet)news@liriakombetare.com, lobi1@lobi.com.mk, info@trepca.net, diaspora@fakti.net, bota-sot@bluewin.ch, adauti@yahoo.com (redaktor i GLOBI-t në Shkup)

Duaje Shqipërinë ashtu siç më do nënën!(Nëna ime)

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
Besim Krasniqi

Postuar mė 1-6-2003 nė 15:30 Edit Post Reply With Quote
Nė marrėveshje me Antonin, unė e dėrgova kėtė version nė disa media shqiptare!

Shpëtoni fjalën e lirë

Letër e hapur drejtuar

Presidentit të Republikës se Shqipërisë z. Alfred Moisiu,

Prokurorit te përgjithshëm të Republikës se Shqipërisë z. Theollori Sollaku

Të gjitha mediave shqiptare dhe botërore.Me rastin e kërcënimeve të shtuara nga ana e njerëzve besnik të qeverisë socialiste të Nanos ndaj kryeredaktorit të gazetës shqiptare me orientim të djathtë politik me titull "TEMA" z.Mero Baze si dhe ndaj familjes së tij, ne shqiptarët e të gjitha trojeve etnike, të bashkuar rreth grupimit të eDSH-së (E DJATHTA SHQIPTARE) dëshirojmë të sensibilizojmë mbarë opinionin e brendshëm dhe të jashtëm demokratik mbi rrezikun që i kanoset përfaqsuesve të fjalës dhe të mendimit të lirë në Shqipërinë postkomuniste.

Publicisti dhe Kryeredaktori Mero Baze këto ditë përsëri ka marrë kërcënime me likuidim fizik në formë të shkruar si dhe me thirrje telefonike, me ç'rast është kërkuar nga z.Baze ta ndërprejë aktivitetin e tij gazetaresk dhe të pushojë së botuari gazetën "Tema", pasiqë z.Baze në "Tema" i bënë publike të gjitha veprimet politike të Fatos Nanos dhe partisë së tij, veprime këto që shkojnë në dëm të stabilizimit politiko-ekonomik të Shqipërisë dhe në dëm të demokratizimit real të vendit.

Apelojmë tek Presidenti i Repulikës së Shqiperise që të bëhet garant i respektimit të Kushtetutës:

„LIRITË DHE TË DREJTAT VETJAKE
Neni 21
Jeta e personit mbrohet me ligj.
Neni 22
1. Liria e shprehjes është e garantuar.
2. Liria e shtypit, e radios dhe e televizionit është e garantuar.
3. Censura paraprake e mjeteve të komunikimit ndalohet.
4. Ligji mund të kërkojë dhënien e autorizimit për funksionimin e stacioneve të radios ose të televizionit. “

Apelojmë tek Prokurori i Përgjithshëm që të ndërrmarrë gjithcka që ja mundëson ligji për te shpëtuar jetën e një gazetari.
Tashmë dihet se kërcenimet vijnë nga telefoni i nje deputeti:
“Pas hetimeve private të gazetës "TemA" mbi numrin e telefonit, na rezulton se celulari i përket një deputeti socialist”


Apelojmë tek mediat botërore që të na bashkangjiten në sensibilizimin edhe më të madh të rastit të përfaqsuesit të fjalës së lirë në Shqipëri z.Mero Baze, jeta e të cilit tani e tutje është edhe më e rrezikuar....

Me nderime,
eDSH (www.edsh.org)


View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Tali

Postuar mė 1-6-2003 nė 15:36 Edit Post Reply With Quote
Shumė mirė ke bėrė Besim !

Unë dërgova një version tjetër më lartë, por nëse janë adresat e njejta atëherë sigurisht që do të meret parasysh versionin që ke dërguar ti sepse është më i gjërë.

Të nderuar, jemi duke bërë punë të madhe. Të shpresojmë që thirja jonë nuk do të hasë në veshë të shurdhër. Kërkoj përkrahjen morale nga të gjithë që janë aktiv në këtë faqe qoftë ajo edhe vetëm me një fjalë të shkurtë.

Duaje Shqipërinë ashtu siç më do nënën!(Nëna ime)

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
Tali

Postuar mė 1-6-2003 nė 17:18 Edit Post Reply With Quote
Njoftim !

Njoftoj të gjithë bashkëatdhetarët se nga teksti i Anton Ashta dhe Besim Krasniqi të cilën e kemi përkrahur pa rezervë edhe ne, kam bërë disa kopje dhe i kam shpërnda në qytetin ku jetoj . Tekstin në fjalë ua kam shpërndarë veprimtarëve dhe individëve të cilët e përkrahin nismën e marë nga edsh.

Duaje Shqipërinë ashtu siç më do nënën!(Nëna ime)

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
Besim Krasniqi

Postuar mė 1-6-2003 nė 17:25 Edit Post Reply With Quote
Tali, tė lumtė....

Poashtu, presim edhe nga bashkëveprimtarët tjerë të nderuar të eDSH-së të angazhohen maksimalisht rreth nismës sonë, nga e cila shpresojmë të ndikojë në përmirësimin e situatës së z.Baze por edhe të publicistëve dhe gazetarëve tjerë, që mbrojnë me fanatizëm parimet e demokracisë aq shumë të pritur nga shqiptarët.

Me respekt,
Besimi


View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Tali

Postuar mė 1-6-2003 nė 20:46 Edit Post Reply With Quote
Besim tė faleminderit

Nuk u ndala me kaq !

Që mos t'i përzim punët ju informoj që tekstin në fjalë e kam dërguar në CNN BBC DW-Shqip VOA QIK ,tetova.ch. tetova.de etj.

Të kupton regjimi në Shqipëri se nuk do të lejojmë më që ish komunistët të sillen siç janë mësuar në të kaluarën.

Duaje Shqipërinë ashtu siç më do nënën!(Nëna ime)

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
Anton Ashta

Postuar mė 2-6-2003 nė 07:42 Edit Post Reply With Quote
Na duhet nje perkthim ne Anglisht.

Deri tani nuk kam pase reagime!

Por sot, Shqypni, pa m´thuej si je?

View User's Profile E-Mail User View All Posts By User U2U Member
Tali

Postuar mė 2-6-2003 nė 13:36 Edit Post Reply With Quote
Pėrgjigja automatike nga CNN !

Nga CNN kam marë këtë përgjigje me rastin e shkresës që kemi dërguar në mbrojtje të Mero Baze-s !

Thank you for taking the time to submit your comments on the "Top Stories" of the day on CNN.com! It is very important for us to know what our viewers are feeling and we value your response. This is how we are able to consider changes that will appeal to you, our valued viewer.

Due to the volume of emails we receive, we do not personally reply to emails sent through this section. However, we pride ourselves in making the opinions of our viewers known to CNN senior management and producers. Your comments will be part of the Viewer Response Report provided to our news division on the next business day.

Thanks again for your feedback!

CNN

http://www.cnn.com

Duaje Shqipërinë ashtu siç më do nënën!(Nëna ime)

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
nikė palkola

Postuar mė 3-6-2003 nė 02:39 Edit Post Reply With Quote
U përkrahi dhe u falënderoj të gjithëve, për mbrojtjen e Mero Bazes, që është jo vetëm mbrojtje e tij, e e familjes së tij, por mbrojtje e së mirës së shqiptarëve. Dikush përmendi emrin tim për ta përkthyer tekstin. Për fat të keq unë shumë shumë pak e di anglishten. Përveç propozimeve të shkruara, ndoshta do ishte mirë t'i dërgohet apeli, edhe ambasadave të SHBA, Britanisë në Tiranë, ndonjë departamenti të qeverisë amerikane, liderëve të partive të opozitës Organizatës Botërore për mbrojtjen e gazetarëve /nuk e di mirë si quhet/, etj.

Ini dhe përhapni Dashuri!
\"Ti Shqipëri më ep nderë,më ep emrin shqipëtar\"!...

\"Mos pyesni ç\'ka bërë Atdheu për ju, pyesni ç\'keni bërë ju për Atdheun\"!

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member This User Has MSN Messenger   nik%EB+palkola 's ICQ status
Besim Krasniqi

Postuar mė 5-6-2003 nė 07:51 Edit Post Reply With Quote
Edhe kėto faqe informative e botuan "Letrėn" tonė...

www.presheva.com, www.iliria.net, ndërsa www.trepca.net nuk e botoi me arsyetimin se "letra duhet të nënshkruhet nga kryetari i eDSH-së". Edhe pas dërgimit të nënshkrimeve tona, megjithatë trepca.net nuk e botoi!?

Përkundër kontributit dhe meritave të trepca.net-it, mendoj se kur na duhet ndihma e të djathtëve, për fat të keq shumë herë ajo mungon, duke e tepruar me formalitete të parëndësishme!

Të fala nga
Besim Krasniqi


View User's Profile View All Posts By User U2U Member
nikė palkola

Postuar mė 6-6-2003 nė 04:11 Edit Post Reply With Quote
U propozoj ta dërgoni edhe QIKSH -
albeuropa@yahoogroups.com është qendra në Itali, kryesori është Engjëll Koliqi, albeuropa1@tin.it
Prej atje më vijnë i-mella të cilat ata i shtijnë në internet.
Adresa e Presidencës së Shqipërisë:
presinfo@president.al

Ini dhe përhapni Dashuri!
\"Ti Shqipëri më ep nderë,më ep emrin shqipëtar\"!...

\"Mos pyesni ç\'ka bërë Atdheu për ju, pyesni ç\'keni bërë ju për Atdheun\"!

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member This User Has MSN Messenger   nik%EB+palkola 's ICQ status
Anton Ashta

Postuar mė 6-6-2003 nė 10:27 Edit Post Reply With Quote
iliria net jane enverista me sa duket dhe mbi te gjitha anonime.

Nuk po kam asnje deshire qe te bashkepunojme me anonime.

Letren dhe letrat e tjera duhet te bejme zakon qe :

ti fusim ne faqen tone

te presim disa dite e te mbledhim nenshkrimet e sakta dhe pastaj tia drejtojme zyrtarisht te adresuarve me nenshkrime.

Une marr persiper qe cdo leter qe kemi tia coj tre gazetave te djathta ne RSH "Tema" ,55, RD a i i botojne eshte ne gjykimin e tyre.

Por sot, Shqypni, pa m´thuej si je?

View User's Profile E-Mail User View All Posts By User U2U Member
Anton Ashta

Postuar mė 6-6-2003 nė 14:59 Edit Post Reply With Quote
Po kjo pune?

As www.kosova.com

nuk e ka botuar?!

Por sot, Shqypni, pa m´thuej si je?

View User's Profile E-Mail User View All Posts By User U2U Member
Tali

Postuar mė 6-6-2003 nė 15:20 Edit Post Reply With Quote
Pėr t'u habitur e pėr tė mbetur pa mend!

I dashur Anton !

As kosova.com nuk e ka botuar letrën tonë, as Tema çka është më interesant, sepse unë e kam dërguar edhe tek Tema !

Çka është në pyetje se di, por kjo nuk më pëlqen !

Tetova.de dhe tetova.ch e kanë botuar që të dyja. Edhe Radio21 nuk e ka botuar edhe pse edhe atje e kam dërguar !

Nëse ka ndokush spjegim le të më bën që të kuptoj, sepse asgjë nuk kuptoj .

Kur shtypi nuk e mbron shtypin !!!

Duaje Shqipërinë ashtu siç më do nënën!(Nëna ime)

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
Anton Ashta

Postuar mė 6-6-2003 nė 15:28 Edit Post Reply With Quote
Me Meron jam ne kontakt te drejtperdrejte dhe ja kam nisur te parit.
Besoj se nuk e ka futur per arsye etike.

Por te tjeret nuk po di.

Por sot, Shqypni, pa m´thuej si je?

View User's Profile E-Mail User View All Posts By User U2U Member
Anton Ashta

Postuar mė 9-6-2003 nė 19:33 Edit Post Reply With Quote
Asnje iluzion

"A kanë ata 300 veta ndonjë përgjegjës, kryetar apo sekretar, apo ashtu
>si jemi mësuar shqiptarçe.
>Ju zotni Palkola, duket se nuk jeni të vetdijshëm se letra juaj publike
>në mbrojtje të Mero Bazes ishte për Presidentin e Shqipërisë ?!
>
>Trepca.net ka mbi 400.000 vizita në muaj dhe kjo pasqyron më së miri
>punën tonë.
>Nëse ju nuk doni të merrni lajme nga Trepca.net ju duhet të
>çregjistroheni në ALBEUROPA.
>
>Mos rrehni lartë, merrne veten me të mirë.
>
>Me nderime,
>TREPCA.NET
>
>P.S. Mos harroni ta fshini Lidhjen tonë nga faqja e juaj "eDSH" !!! "


Me mire te mos bej asnje koment!

Por sot, Shqypni, pa m´thuej si je?

View User's Profile E-Mail User View All Posts By User U2U Member
Anton Ashta

Postuar mė 9-6-2003 nė 19:39 Edit Post Reply With Quote
Po pyes veten pse mashtron ky anonimi i trepca net, ky pis shqiptar qe as letrat nuk ka guxim ti nenshkruaje me emrin e vet.


Ne ja kemi cuar letren dhe me te gjithe emrat qe e kane nenshkruar letren deri me sot.

Te djathte a po kuptoni se cfare po bejne me ne apo dru me pre.

Anonimeve te trepca. net po ju them :

Ju perbuz o anonime te mjere.

Por sot, Shqypni, pa m´thuej si je?

View User's Profile E-Mail User View All Posts By User U2U Member
Tali

Postuar mė 9-6-2003 nė 21:07 Edit Post Reply With Quote
Presidentit dhe tė gjithave mediave kombėtare dhe ndėrkombėtare!

Kështu është drejtuar letra në mbrojtje të një publicisti, intelektuali dhe kryeredaktori të një gazete shqiptare.

Nëse ato të trepçës nuk dinë të lexojnë, apo me qëllim nuk duan të lexojnë shqip, atëherë ne ju themi se media e tyre elektronike qenka e kurdisur prej dikujt !

Me sa duket këtë faqe tonën edsh e klasifikojnë si axtreme! Nuk di çka ju duket extreme kur njerëzit e kësaj faqeje e duan kombin dhe shtetin Shqiptar?!

Ne nuk do t'i marim punët në mënyrë extreme,do të mundohemi të rrespektojmë trepçën si dhe të gjithë ato që i përbuzin nënshkrimet tona. Askend nuk mund t'a detyrojmë që të boton letrat tona,aq më pak në ato faqe elektronike ku mbretëron cenzura e verbër. Ne do të punojmë dhe do të denoncojmë çdo dukuri negative që vinë nga individë apo grupe kriminale që duan me çdo kusht ngecjen e Shqipërisë dhe shqiptarëve në përgjithsi. Ato që duan të na bashkangjiten le të urdhërojnë, ne jemi këtu dhe do t'i përfaqsojmë siç ju ka hie shqiptarëve. Nuk jemi anonim, nuk fshehemi pas perdeve, dhe nuk mbulojmë fytyrat me maska. Për ne nuk vlen cenzura dhe askush nuk mund të na detyron të vemë cenzurë.

Ne detyrimet tona do t'i kryejmë ashtu si kërkohet dhe në mënyrë shume të qetë.

Kurse trepca netin edhe pa na thënë do ta heqim nga faqja jonë. Nuk meritojnë ndryshe.

Në fund: lus të gjithë anëtarët, moderatorët dhe daministratorët e edsh-ës që mos të emocionohen me veprimet e trepca netit si dhe mediave tjera elektronike, sepse jam i mendimit që e drejta e çdo njeriu është e pakontestueshme të vepron dhe punon si dëshiron vetë, por jo gjithmonë (edhe për këtë jemi të vetëdijshëm).

Duaje Shqipërinë ashtu siç më do nënën!(Nëna ime)

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
Anton Ashta

Postuar mė 9-6-2003 nė 21:26 Edit Post Reply With Quote
Po, mor Tal,

dakort jam, por a ka me poshtersi sesa ky anonimi i trepca. net thote nuk duhet te shkruani anonim kur ja cojme emrat nuk e boton dhe mail te Nikes i pergjigjet me trepca. net ky pis e jo me emer e mbiemer!

Te kishte shkruar:

Nuk kemi deshire ta botojme kete leter, nuk po i kerkon kush llogari sepse nuk e ka per detyre ta botoje.

Une kam menduar se ata qe e kontrollojne kane dy pare mend ne koke, por ne fakt kam gabuar shume.

Nuk ka bashkepunim me anonime!

Jam krenar per edsh qe qe ne fillim ka dale hapur ashtu sic i takon cdo te djathti normal.

Por sot, Shqypni, pa m´thuej si je?

View User's Profile E-Mail User View All Posts By User U2U Member
Pecija

Postuar mė 9-6-2003 nė 22:10 Edit Post Reply With Quote
Perkrahu reagimet e publikuara per mbrojtjen e jetes se kryeradektorit te gazetes shqiptare me oriantim te djathte politik me titull"Tema" z.Mero Baze kercnuar nga qeveria e Nanos. populli thote"Ujku e ndrron qimen por jo hujin".
Ajo parolla e te kuqeve " socializmi drejt
komunizmit " e tani e kthyen prapa rroten historike prej komunistave ne socializem por hujin dot nuk e ndrrojne .Te shtypin te vjedhin te grabisin dhe te vrasin sa here qe u vjen puna pick .

View User's Profile View All Posts By User U2U Member
<<  1    2  >>
Powered by XMB 1.8 Partagium Beta Build 20110207PM
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002
Procesi i kryer nė 0.5654199 sekonda, 52 pyetje